NU LĂSAȚI SĂ UTILIZAȚI PROMOVAREA NOASTRE! TOATE PRODUSELE SUNT REDUSE LA -70%. PROMOTIE EXPIRĂ ÎN CURÂND!

Despre noi

Bine ati venit la magazinul nostru online fragrancero.com!

Aici veți găsi o mare varietate de parfumuri de marcă și testere de parfum! Ne străduim să oferim clienților noștri de cumpărături on-line rapid și ușor și prețuri mici și design convenabil se va transforma achiziția într-o adevărată plăcere!

La site-ul veți găsi peste 500 de parfum de peste 60 de branduri renumite. Scopul nostru este de a crea confort în timp ce la cumpărături pentru clienții noștri. Așa că ne-am împărțit în categorii de parfumuri pentru Femei si parfumuri pentru bărbați. Atunci când selectați o categorie dorit, puteți alege între mărci. Avem o altă categorie cu testere de parfum. Ele au o durabilitate ridicată, dar sunt livrate în cutii de transport alb.
Cumpărături în www.fragrancero.com e rapid și convenabil. Puteți filtra produsele în funcție de prețul sau de rating-le.

Vei primi o scurta informatie pentru fiecare marcă de parfum, iar pentru fiecare produs pe care o alegeți. Mai multe tipuri fotografii vor oferi mai multe informații detaliate despre modul în care te uiți, vei avea o idee despre compoziția parfumului, dacă nu sunteți familiarizați. Puteți comenta, pune întrebări chat-ul nostru live-, ca personalul nostru va fi online tot timpul pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră în timp ce cumpărături. Puteți adăuga cu ușurință produse în coș, examinând în continuare site-ul. Atunci când comanda, înregistrarea nu este obligatorie. Trebuie să completați datele - adresa, numele și numărul de telefon, și puteți lăsa comentarii pentru comanda.

Personalul nostru vă va contacta pentru a specifica detalii despre livrare. În cazul în care doriți să primiți comanda mai târziu, vă puteți spune personalul nostru cu privire la aceasta.

Sarcina noastră este de a face clienții noștri se bucură de cumpărături maxim, oferindu-le produse de calitate la prețuri accesibile, livrare promptă și onestitate din partea noastră. 

Ne puteți contacta cu întrebări folosind formularul din "Contactati-ne" de pe site-ul în live-chat, precum și pagina noastră de Facebook fragrancero, în cazul în care ne uităm la promoțiile noastre actuale și produse noi .